Waardebepaling woning

Voor een waardebepaling woning bent u aan het juiste adres bij Verkoopmakelaars Twente! Een aantal zaken zijn belangrijk voor het bepalen van de waarde van een woning. Zoals de locatie van de woning: hoe beter de wijk, hoe hoger de prijs. Daarnaast zijn zaken als aantal m2, onderhoud en aanwezigheid van een tuin belangrijk in het bepalen van de vraagprijs. Verkoopmakelaars Twente bepaald gratis de waarde van uw woning aan de hand van uitgebreid marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische, eerlijke vraagprijs. Onderzoek van NVM heeft uitgewezen dat het loont direct te beginnen met een scherpe vraagprijs.

Waardebepaling woning: verkopen woning

Nadat de waarde van uw woning is bepaald, helpen wij u met het succesvol verkopen van uw woning. Verkoopmakelaars Twente is zeer actief in de online marketing van uw woning; uw woning komt op het beeldscherm van de juiste koper. Wij werken samen met Houseboost, specialist in online marketing van woningen. Zij zorgen voor een Google advertentiecampagne, plaatsing bovenaan op diverse woningwebsites en een professionele verkooptekst. Dit pakket t.w.v. €450 is voor klanten van Verkoopmakelaars Twente helemaal gratis.

Meer informatie over gratis waardebepaling woning of uw woning aanbieden via Verkoopmakelaars Twente? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!