Makelaar Twente

Opzoek naar een makelaar Twente? Zoek niet verder en kies voor Verkoopmakelaars Twente! Wij zijn dé No Cure, No Pay makelaar in de regio Twente en weten precies hoe uw woning verkocht moet worden. Door onze jarenlange ervaring, krijgt u gedegen advies over het verkoopklaar maken van uw woning. Zo kan het zijn dat wij u adviseren om uw kozijnen te verven of om het gras te maaien.

Makelaar Twente: werkwijze

Doordat de kans op verkoop het hoogste is in de eerste drie maanden, is ons doel uw woning binnen deze periode te verkopen. Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw huis. Zo maken wij professionele foto’s en krijgt u een realistische waardebepaling. Daarnaast werken wij samen met Houseboost, een specialist in online marketing van koopwoningen. Zij zorgen voor een professionele verkooptekst, Google advertentiecampagne en een plaatsing bovenaan diverse woningwebsites. ZO vindt u binnen korte tijd een geschikte koper! Dit pakket ter waarde van €450 is helemaal gratis voor klanten van Verkoopmakelaars Twente.

Verkoopmakelaars Twente gebruikt technieken vanuit de verhuur voor de verkoop van woningen. Zo stellen wij o.a. een profiel op van de potentiële koper van uw woning zodat wij weten welke punten van uw woning extra moeten worden belicht. Daarnaast is de waardebepaling die wij voor u doen helemaal gratis en zijn bezichtigingen op zaterdag mogelijk. Ons tarief is 1,25% van de verkoopwaarde, dit betaalt u alleen als de woning daadwerkelijk is verkocht.

Meld uw woning vandaag nog aan bij Makelaar Twente Verkoopmakelaars Twente!